Mijn recensies

Na 16 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt liep ik vast.
Om weer ‘back-on-track’ te komen wilde ik, door middel van coaching, met mezelf aan de slag. Met jouw coaching houd je me op een bepaalde manier de spiegel voor.
Je manier van coachen geeft me beter zicht op wat me heeft gevormd en van waaruit ik reageer. Door je vakkundige onderwijs heb ik een aantal mechanismen die bij mij werken herkend en kan ik er nu beter mee overweg. Ik weet nu beter volgens welke patronen ik heb geleefd, welke kwaliteiten ik in het verleden heb versterkt en welke kwaliteiten ik voor de toekomst kan inzetten. Ik kan mijn situatie nu beter relativeren en wat meer met een lach naar mezelf kijken. Ik ben je dankbaar voor je ontspannen, gestructureerde en vakkundige wijze waarop je mij in beweging hebt gekregen om naar mezelf te kijken en tot actie te komen. Ik weet beter mijn grenzen aan te geven. Ik ben positiever naar mijn kansen gaan kijken.
Hein Medendorp

Na 15 jaar bij Defensie te hebben gewerkt heb ik gekozen voor een baan buiten Defensie. In deze baan merkte ik na een jaar echter dat ik niet gelukkig werd van mijn werk en rees bij mij de vraag ‘Wat past dan wel bij mij?’ Op deze vraag wilde ik met een loopbaantraject het antwoord vinden. Door de begeleiding van Simon heb ik een heel helder antwoord weten te formuleren op de vragen wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en welke banen/bedrijven daar goed bij aansluiten. Ik weet nu op welke functies en bij welk type bedrijven ik moet solliciteren. Dit heeft bij mijn 2 sollicitaties direct geleid tot een baan! Simon heeft mij echt geholpen door het stellen van de juiste vragen in de schrijfopdrachten én tijdens de zeer prettige coachgesprekken.
Arjan van Ham

Ik heb Simon heb voor het eerst ontmoet bij de bibliotheek in Almere. Daar maakte ik kennis met zijn diensten.
Hij maakte indruk op mij vanwege zijn vriendelijke en positieve uitstraling!
Ik had er direct een goed gevoel bij en besloot om samen met hem mijn pad te bewandelen d.m.v. loopbaancoaching, stap voor stap.
Ik had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen, mede door zijn geduld, oprechtheid en betrokkenheid.
En natuurlijk ook mijn eigen doorzettingsvermogen om het proces naar volle tevredenheid te kunnen afsluiten.
Het was voor mij een waardevol proces. Ik heb mijn doel bereikt, ik weet nu waar mijn kracht ligt en wat ik wil gaan doen.
Ik zie een mooie toekomst tegemoet in alle vertrouwen! Veel heb ik over mezelf geleerd en ben daardoor enorm gegroeid als persoon.
Dank je wel Simon, voor deze mooie en leerzame periode!
Michelle van Meer

Als je in jezelf wilt investeren, zou ik je aanraden om een loopbaan coachingtraject te volgen bij Simon Compagnie.
Je krijgt bij hem alle aandacht en stap voor stap werk je aan jezelf.
Hij begeleidt je bij elke stap en samen breng je je kernwaarden in kaart.
Voor valkuilen word een oplossing gegeven, en de focus is op je kwaliteiten.
Ik ben hem dankbaar dat hij mijn klankbord wilde zijn en voor de nieuwe inzichten die hij mij heeft gegeven.
Na dit traject ben ik een aantal stappen verder in de goede richting en weet ik waar ik naartoe wil. Ik kijk terug op dit traject als een kadootje voor mezelf.
Ramona Kaiman

Ik heb het erg prettig ervaren om mijn loopbaanvragen met Simon te bespreken en er samen achter te komen wat mij drijft en waar mijn nieuwe loopbaan kan liggen.
Simon luisterde goed en gaf direct terug wat ik zei of vroeg. Hij liet me naar mezelf kijken door de gesprekken die we voerden en door middel van de opdrachten die ik kreeg.
Hierdoor kreeg ik inzicht in de loopbaanvragen die ik had. Simon straalde rust en zekerheid uit, dat gaf mij het vertrouwen dat hij wist waar hij over sprak en me goed kon helpen. Ik ben het loopbaantraject ingegaan en heb het hele traject het contact erg prettig ervaren.
De opdrachten kreeg ik snel in mijn mailbox en ik kon altijd mailen als ik er vragen over had. Simon reageerde dan snel en kon ik weer verder met de opdracht. Ik heb niet alleen hulp gehad voor mijn loopbaan maar ook voor mijn eigen ontwikkeling. Simon liet me zien wat ik deed en wat ik kon doen.
Ik ben me nu zoveel meer bewuster van mijzelf en hoe ik in het leven sta. Aan het einde van het traject ben ik bij Simon de deur uitgelopen met een plan van aanpak en veel ideëen en handvatten om me verder te gaan richten op mijn loopbaan en om stappen te zetten naar de toekomst. Ik vind het jammer dat het traject is afgelopen maar ik ga met frisse moed, lef, durf en veel handvatten nu zelf verder.
Karina Talma

Om in mijn werk situaties onder controle te leren krijgen wanneer ik mij persoonlijk geraakt voelde op momenten dat ik werd aangesproken door collega’s of opdrachtgevers, ben ik in contact gekomen met Simon. Na een prettig intakegesprek waarbij ik met Simon een klik voelde hebben we een plan van aanpak opgesteld en op basis daarvan zijn we aan de slag gegaan.
De coachingsgesprekken waren intensief, maar zeker de moeite waard. Met heldere uitleg, oefeningen en huiswerkopdrachten zijn we diep in de materie gedoken en zijn we tot de kern van de zaak gekomen. Simon heeft mij een duidelijke spiegel voorgehouden die hier en daar voor mijzelf confronterend was, maar mij zeker heeft geholpen. Daardoor ben ik bewuster geworden hoe mijn reacties zijn en hoe ik dat kan veranderen. Daarbij is mijn zelfvertrouwen toegenomen en blijf ik bewust van hetgeen ik tijdens de coaching heb geleerd.
Simon heb ik ervaren als een warme coach die met duidelijke theorie tot de kern komt. Ondanks dat ik soms een schrikmoment had doordat ik met de neus op de feiten werd gedrukt, had ik geen ongemakkelijk gevoel en ben ik na ieder coachingsgesprek een stukje wijzer naar huis gegaan. Tussentijds kon ik altijd met vragen bij Simon terecht. Ik zou Simon zonder meer aanbevelen als coach.
Vincent Vink

Meteen bij het eerste kennismakingsgesprek had jij een luisterend oor en stelde je vragen die de vinger op de zere plek legden.
Het traject wat we vervolgens samen zijn ingegaan voelde goed en vertrouwd, waarbij je altijd zorgde voor een open, vertrouwde en rustige sfeer waarbij ik me vrij voelde om mijn gevoelens en gedachten te delen. Je hebt me geholpen om inzicht te krijgen in mijn belemmerende gedachten en daarmee af te rekenen door anders tegen situaties aan te kijken. Ik sta nu steviger in mijn schoenen omdat ik weet waar mijn kwaliteiten liggen en deze ook durf te laten zien.
De manier van werken in drie grote clusters (persoonsprofiel, werkprofiel en beroepsprofiel) was voor mij heel verhelderend. Met name het feedback vragen aan mensen in mijn omgeving vind ik echt een prachtige manier van inzicht krijgen in mijn handelen. Ik vind het een heel persoonlijke en waardevolle invulling van het traject. Ik ben je dankbaar voor je luisterend oor, je geduld en je manier van doorvragen en feedback geven. Je was altijd duidelijk en oprecht, zonder te oordelen.
Jolanda Korrel

Omdat ik te horen kreeg dat het bedrijf waarvoor ik werk ermee zou ophouden, heb ik besloten om met Simon Compagnie contact op te nemen. Zodat hij mij verder kon helpen om zo op een goede en moderne manier kans van slagen te maken op de arbeidsmarkt.
De begeleiding en de adviezen die ik heb gekregen hebben mij een beter en ruimer inzicht gegeven van functies die mij passen. Daarnaast is mijn zelfvertrouwen toegenomen.
Ik heb geleerd om betere sollicitatiebrieven te schrijven en mijn cv up-to-date te maken. Ook heb ik via Simon kennisgemaakt met de mogelijkheden van LinkedIn. En door zijn begeleiding heb ik ontdekt welke beroepen mij passen. Ik ben Simon dankbaar voor de kennis die hij mij heeft bijgebracht. Het geduld en de rust die hij uitstraalde gaven mij enorm veel zelfvertrouwen. Ik ben heel enthousiast over de loopbaanbegeleiding!
Marcel Koppenol

Ik wist niet dat een goede coach zoveel voor je kan betekenen!
Simon heeft mijn ogen enorm geopend en mij geleerd hoe met dingen in je leven en op je werk, maar vooral je toekomst om te gaan!
Roel Ackerman